14 آذر 1393

(Dried Prawns (Shrimp میگو خشک

مولف:   /  دسته: دسته بندی نشده   /  رتبه دهید:
5

میگو خشک

Dried Prawns (Shrimp)

مواد لازم برای 4 نفر:

200 گرم میگو خشک

2 عدد پیاز متوسط اسلایس شده

3 عدد فلفل سبز، ریز خرد شده

گشنیز تازه، ریز خرد شده

300 میلی لیتر روغن

یک و نیم قاشق چای­خوری زنجبیل تازه، ریز خرد شده

یک و نیم قاشق چای­خوری سیر تازه، له شده

مقداری زردچوبه

1 قاشق چای­خوری نمک

1 قاشق چای­خوری پودر چیلی برای تزئین

2 قاشق غذاخوری آب لیمو

 

طرز تهیه:

  1. میگو­های خشک را به مدت 2 ساعت داخل آب سرد قرار دهید. سپس آنها را دوبار زیر آب سرد بگیرید و آبکش کنید.
  2. 150 میلی لیتر از روغن را داخل ماهیتابه گرم کرده و 2 عدد فلفل سبز و نیمی از گشنیز تازه را داخل ماهیتابه ریخته و تفت دهید تا پیازها طلایی شوند.
  3. زنجبیل، سیر، زردچوبه، نمک و پودر چیلی را اضافه کرده و 2 دقیقه دیگر روی حرارت کم، تفت دهید و مواد را کنار بگذارید.
  4. مابقی روغن را داخل ماهیتابه دیگری گرم کرده و میگو­ها را داخل آن تفت دهید تا  ترد شوند.
  5. میگوها را داخل ماهیتابه مخلوط پیاز و ادویه­ ها ریخته، ماهیتابه را روی حرارت گذاشته، آب لیمو را بریزید و 5-3 دقیقه مواد را تفت دهید
  6. با مقداری پودر چیلی تزئین کرده و به همراه Chapatis (رجوع شود به رسپی مربوطه) سرو کنید.

 

نکته آشپزی:

می توانید به جای میگو خشک، از 450 گرم میگوی تازه استفاده کنید.

ترجمه شده توسط موسسه هوریزان

تعداد مشاهده (4830)       نظرات (0)

نظرات کاربران درباره مطلب " (Dried Prawns (Shrimp میگو خشک "


نظرتان را بیان کنید

نام:
پست الکترونیکی:
نظر:
کد بالا را در محل مربوطه وارد نمایید