شیخ کباب (Sheekh Kebabs (Kabobs
مواد لازم برای 10-12 نفر:
2 قاشق چای خوری پودر نرم کننده گوشت Meat tenderizer
450 گرم گوشت چرخ کرده
گشنیز تازه
1 عدد پیاز متوسط خرد شده
2 عدد فلفل سبز، ریز خرد شده
2 قاشق غذاخوری ماست
1 قاشق چای خوری زنجبیل تازه، ریز خرد شده
1 قاشق چای خوری سیر تازه، له شده
1 قاشق چای خوری پودر زیره
1 قاشق چای خوری پودر گشنیز
نصف قاشق چای خوری نمک
1 قاشق چای خوری پودر چیلی
نصف قاشق چای خوری پودر آل سپایس Allspice
1 قاشق چای خوری گراماسالا
پودر چیلی و گشنیز تازه برای تزئین
لیمو برای سرو کردن
طرز تهیه:
- پودر نرم کننده گوشت را به گوشت چرخ کرده اضافه می کنیم و به کمک دست خوب ورز می دهیم و می گذاریم 3 ساعت بماند.
- دراین فاصله گشنیز تازه را خرد کرده و با پیاز خرد شده و فلفل سبز مخلوط می کنیم.
- در کاسه ای دیگر، ماست، زنجبیل، سیر، پودر گشنیز، زیره، نمک، پودر چیلی، پودر allspice و گراماسالا را با دست مخلوط کرده و به محتویات مرحله 2 اضافه می کنیم.
- تمامی مواد فوق را به گوشت چرخ کرده اضافه می کنیم. گوشت را به 10 الی 12 قسمت تقسیم می کنیم و مانند گوشت کوبیده، به سیخ می کشیم.
- کباب ها را گریل می کنیم، روی آن پودر چیلی و گشنیز می پاشیم و به همراه لیمو سرو می کنیم.
نکته آشپزی:
این کباب را بهتر است باربکیو کرده و به همراه نان پیتا سرو کرد.
تعداد مشاهده
(2184)
نظرات
(0)