میگو با فلفل دلمه ای
Prawns (shrimp) with (Bell) Peppers
مواد لازم برای 4 نفر:
450 گرم میگو
نصف دسته گشنیز تازه
1 قاشق چایخوری سیر تازه له شده
1 قاشق چایخوری نمک
1 عدد فلفل سبز دلمهای متوسط، اسلایس شده
1 عدد فلفل دلمهای قرمز اسلایس شده
75 گرم کره
طرز تهیه:
- گشنیز را شسته و خرد کنید.
- سیر، نمک و گشنیز خرد شده را به میگوهای شسته شده اضافه کرده، مخلوط کنید و کنار بگذارید.
- کره را داخل ماهیتابه آب کرده و سپس میگوها را به مدت 12-10 دقیقه تفت دهید.
- فلفل دلمهای ها را اضافه کرده و 5-3 دقیقه دیگر تفت دهید.
- میگوها و فلفل دلمهای ها را به ظرف مورد نظر منتقل کرده و گرم سرو کنید.
تعداد مشاهده
(5026)
نظرات
(0)