Chicken Tossed in Black Pepper
مواد لازم برای 4 الی 6 نفر:
8 عدد مغز ران
1 قاشق چایخوری زنجبیل تازه، ریز خرد شده
1 قاشق چایخوری سیر تازه له شده
1 قاشق چایخوری نمک
یک و نیم قاشق چایخوری فلفل
150 میلی لیتر روغن
1 عدد فلفل دلمه ای اسلایس شده
150 میلی لیتر آب
2 قاشق غذاخوری آب لیمو
50 گرم کره
حبوبات برای تفت دادن:
200 گرم ذرت شیرین
200 گرم نخود فرنگی پخته
نصف قاشق چایخوری نمک
نصف قاشق چایخوری پودر چیلی
1 قاشق غذاخوری آب لیمو
گشنیز تازه برای تزئین
طرز تهیه:
- مغز ران مرغ را بی استخوان کنید.
- زنجبیل، سیر، نمک، دانه فلفل سیاه را درون کاسه ای با هم مخلوط کنید
- مرغ را با محتویات بالا مخلوط کرده و کنار بگذارید.
- روغن را داخل ماهیتابه ریخته و محتویات مرغ را به مدت 10 دقیقه تفت دهید.
- حرارت را کم کرد، فلفل دلمه ای و آب را اضافه کرده بگذارید 10 دقیقه روی شعله بماند. سپس آب لیمو را اضافه کنید.
- در این فاصله، کره را داخل ماهیتابه حرارت داده و ذرت شیرین و نخود فرنگی را به مدت 10 دقیقه تفت دهید. نمک و پودر چیلی را بریزید و 5 دقیقه دیگر تفت دهید.
- آب لیمو را به محتویات فوق اضافه کرده و سپس گشنیز را بریزید.
- مرغ و فلفل دلمه ای را در ظرف مورد نظر بریزید و همراه با حبوبات تفت داده شده، سرو کنید.
ترجمه شده توسط موسسه بین المللی هوریزان
تعداد مشاهده
(2847)
نظرات
(0)