Chicken Tikka
مواد لازم برای 6 نفر:
1 قاشق چای خوری زنجبیل تازه، ریز خرد شده
1 قاشق چایخوری سیر تازه، به شده
نصف قاشق چایخوری پودر گشنیز
نصف قاشق چایخوری پودر زیره
1 قاشق چایخوری پودر چیلی
3 قاشق غذاخوری ماست
1 قاشق چایخوری نمک
2 قاشق غذاخوری آب لیمو
چند قطره رنگ خوراکی قرمز (به دلخواه)
1 قاشق غذاخوری پوره گوجه فرنگی ( رب )
یک و نیم کیلوگرم سینه مرغ
1 عدد پیاز حلقه شده
3 قاشق غذاخوری روغن
برای تزئین:
6 عدد برگ کاهو
1 عدد لیمو، قاچ شده
طرز تهیه:
- زنجبیل، سیر، پودر گشنیز، زیره سبز و پودر چیلی را داخل کاسه بزرگی با هم مخلوط کنید.
- ماست، نمک، آب لیمو و رنگ خوراکی قرمز( اگر تمایل به مصرف داشته باشید) و پوره گوجه فرنگی را به محتویات فوق اضافه کنید.
- سینه مرغ را به قطعات دلخواه برش بزنید و داخل مخلوط فوق بریزید و خوب مخلوط کنید و بگذارید 3 ساعت بماند ( ترجیحاً یک شب ) .
- پیازها را داخل ظرف نسوزی بچینید و نیمی از روغن را روی آنها بپاشید.
- محتویات مرغ را روی پیازها بریزید و به مدت 30-25 دقیقه گریل کنید. در این فاصله مرغها را برگردانید و باقیمانده روغن را بتدریج روی مرغ ها بریزید.
- غذا را روی برگهای کاهو بریزید و به همراه لیمو، سرو کنید.
نکته آشپزی:
این غذا را می توان با Naan Breads, Raita و Mango Chutney ( رجوع شود به رسپی های مربوطه)، به عنوان پیش غذا، سرو کرد.
ترجمه شده توسط موسسه هوریزان
تعداد مشاهده
(2764)
نظرات
(0)