Lamb Pot Roast
مواد لازم برای 6 نفر:
2 و نیم کیلوگرم گوشت ساق بره
2 قاشق چایخوری ریشه زنجبیل تازه
2 قاشق چایخوری سیر تازه له شده
2 قاشق چایخوری گرماسالا
1 قاشق چایخوری نمک
2 قاشق چایخوری تخم زیره سیاه
4 عدد دانه فلفل سیاه
3 عدد میخک
3 قاشق غذاخوری آب لیمو
300 میلی لیتر روغن
1 عدد پیاز بزرگ حدود 2 لیتر آب
طرز تهیه:
- چربی گوشت را گرفته و با چنگال سوراخ سوراخ کنید.
- در یک کاسه، زنجبیل، سیر، گراماسالا، نمک، تخم زیره سیاه، دانه فلفل سیاه، میخک و چودر چیلی را کاملاً با هم مخلوط کنید. آب لیمو را اضافه کرده و خوب هم بزنید. سپس این مخلوط را روی گوشت بره بمالید بطوریکه تمام گوشت به مواد کاملاً آغشته شود.
- روغن را در ماهیتابه داغ کرده و گوشت را داخل ان بگذارید و پیاز را هم اضافه کنید.
- مقداری آب اضافه کنید تا سطح گوشت را بگیرد. روی حرارت ملایم قرار دهید و بگذارید 2 و نیم الی 3 ساعت بپزد. گه گاه گوشت را برگردانید. اگر لازم شد، آب بیشتری اضافه کنید.
- وقتی گوشت کاملاً پخته و آب آن بخار شد، بگذارید تا هر دو طرف گوشت سرخ شود.
- گوشت بریان را می توانید یا بصورت اسلایس شده سرو کنید و یا بر روی میز، برش بزنید.
- گوشت بریان شد را می توانید گرم یا سرد سرو کنید.
تعداد مشاهده
(2192)
نظرات
(0)