Beef Cooked in Whole Spices
مواد لازم برای 4 نفر:
300 میلی لیتر روغن
3 عدد پیاز متوسط ریز خرد شده
دو و نیم سانتی متر از ریشه زنجبیل تازه، رنده شده
4 حبه سیر رنده شده
2 عدد چوب دارچین
3 عدد هل سبز
3 عدد میخک
4 عدد دانه فلفل سیاه
6 عدد فلفل قرمز خشک، خرد شده
150 میلی لیتر ماست
450 گرم گوشت گوساله با استخوان یا بی استخوان، بصورت مکعبی برش زده
3 عدد فلفل سبز، خرد شده
600 میلی لیتر آب
گشنیز تازه
طرز تهیه:
- روغن را داخل ماهیتابه گرم کنید و پیازها را سرخ کنید تا طلایی شوند.
- حرارت را کم کرده و زنجبیل، سیر، چوب دارچین، میخک، هل سبز، دانه فلفل سیاه و فلفل قرمز خشک را اضافه کرده و 5 دقیقه تفت دهید.
- ماست را درون کاسه ای ریخته و با چنگال هم بزنید و سپس به محتویات فوق اضافه کرده و همه مواد را مخلوط کنید.
- گوشت و 2 عدد از فلفل سبزها را به محتویات فوق اضافه کرده و به مدت 7-5 دقیقه تفت دهید.
- به تدریج آب را بریزید، در قابلمه را گذاشته و بگذارید یک ساعت روی حرارت بماند. اگر نیاز بود، آب بیشتری اضافه کنید تا گوشت بپزد.
- پس از اینکه کاملاً پخته شد، با باقیمانده فلفل سبز و گشنیز تزئین کرده و سرو کنید.
نکته آشپزی: می توانید از گوشت بره به جای گوشت گوساله، استفاده کنید.
ترجمه شده توسط موسسه بین المللی هوریزان
تعداد مشاهده
(2816)
نظرات
(0)