Fried Kidney
مواد لازم برای 4 نفر:
450 گرم قلوه بره
2 قاشق چایخوری زردچوبه
دو و نیم قاشق چایخوری نمک
150 میلی لیتر آب
1 عدد فلفل سبز دلمه ای، اسلایس شده
1 قاشق چایخوری زنجبیل تازه، خرد شده
1 قاشق چایخوری سیر تازه خرد شده
1 قاشق چای خوری پودر چیلی
3 قاشق غذاخوری روغن
1 عدد پیاز کوچک، ریز خرد شده
گشنیز برای تزئین
طرز تهیه:
- پوست قلوه ها را بگیرد و تمیز بشوئید و هر کدام را به 6-4 قسمت برش بزنید.
- قلوه ها را داخل کاسه ای ریخته و زردچوبه و 2 قاشق چایخوری نمک به آن اضافه کنید. روی آن آب بریزید و با قاشق خوب هم بزنید و بگذارید 1 ساعت بماند. پس از این مدت، قلوه ها را از داخل کاسه بیرون آورده و زیر آب سرد بگیرید.
- قلوه ها را به همراه فلفل دلمه ای، داخل قابلمه کوچکی ریخته، به اندازه کافی آب روی آن بریزید، در قابلمه را نیمه بسته قرار دهید و روی شعله متوسط بگذارید تا آب تبخیر شود.
- زنجبیل، سیر، پودر چیلی و باقیمانده نمک را به قلوه ها اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
- روغن، پیاز و گشنیز را اضافه کنید و به مدت 10-7 دقیقه تفت دهید.
ترجمه شده توسط موسسه بین المللی هوریزان
- گرم سرو کنید.
نکته آشپزی:
اکثر افراد، به خاطر بوی نامطبوع قلوه، از خوردن آن اجتناب میکنند. اگر آنها را برای مدتی داخل آب قرار دهید، این مشکل برطرف خواهد شد.
تعداد مشاهده
(2753)
نظرات
(0)