گوشت با گل کلم Cauliflower with Meat
مواد لازم برای 4 نفر:
1 عدد گلکلم متوسط
2 عدد فلفل سبز
300 میلی لیتر روغن
2 عدد پیاز خلال شده
450 گرم گوشت خورشتی
یک و نیم قاشق چایخوری زنجبیل تازه ریز خرد شده
یک و نیم قاشق چایخوری سیر له شده
1 قاشق چایخوری پودر چیلی
1 قاشق چایخوری نمک
گشنیز تازه خرد شده
850 میلی لیتر آب
1 قاشق غذاخوری آب لیمو
150 میلی لیتر روغن
4 عدد چیلی قرمز خشک
1 قاشق چایخوری مخلوط خردل و دانه پیاز
طرز تهیه:
- گلمکلم را بصورت برشهای کوچک و فلفل سبزها را نیز ریز خرد کنید.
- روغن را در ماهیتابه گرم کرده و پیازها را سرخ کنید.
- حرارت را کم کرده و گوشت را تفت دهید.
- زنجبیل، سیر، پودر چیلی و نمک را افزوده و به مدت 5 دقیقه تفت دهید.
- 1 عدد فلفل سبز و نیمی از گشنیز را اضافه کنید.
- آب را اضافه کرده، در ماهیتابه را گذاشته و به مدت 30 دقیقه روی حرارت بگذارید بماند.
- گلکم را بریزید و بگذارید 20-15 دقیقه بماند تا آب کاملاً تبخیر شود. وقتی آب تبخیر شد، 5 دقیقهی دیگر بگذارید روی حرارت بماند.
- از روی حرارت بردارید و آب لیمو را اضافه کنید.
- برای تهیه سس، روغن را در ماهیتابه کوچکی گرم کرده و چیلی قرمز خشک شده را اضافه کرده و سپس مخلوط خردل و دانه پیاز را افزوده و بگذارید تا رنگ سس تیره شود. سپس سس را روی مخلوط گوشت بریزید.
- با مابقی فلفل سبز و گشنیز تازه تزئین کرده و بلافاصله سرو کنید.
تعداد مشاهده
(2118)
نظرات
(0)