14 آذر 1393

گوشت با گل کلم Cauliflower with Meat

مولف:   /  دسته: دسته بندی نشده   /  رتبه دهید:

گوشت با گل کلم Cauliflower with Meat        

مواد لازم برای 4 نفر:

1 عدد گل­کلم متوسط

2 عدد فلفل سبز

300 میلی لیتر روغن

2 عدد پیاز خلال شده

450 گرم گوشت خورشتی

یک و نیم قاشق چای­خوری زنجبیل تازه ریز خرد شده

یک و نیم قاشق چای­خوری سیر له شده

1 قاشق چای­خوری پودر چیلی

1 قاشق چای­خوری نمک

گشنیز تازه خرد شده

850 میلی لیتر آب

1 قاشق غذاخوری آب لیمو

150 میلی لیتر روغن

4 عدد چیلی قرمز خشک

1 قاشق چای­خوری مخلوط خردل و دانه پیاز

 

طرز تهیه:

  1. گلم­کلم را بصورت برش­های کوچک  و فلفل سبزها را نیز ریز خرد کنید.
  2. روغن را در ماهیتابه گرم کرده و پیازها را سرخ کنید.
  3. حرارت را کم کرده و گوشت را تفت دهید.
  4. زنجبیل، سیر، پودر چیلی و نمک را افزوده و به مدت 5 دقیقه تفت دهید.
  5. 1 عدد فلفل سبز و نیمی از گشنیز را اضافه کنید.
  6. آب را اضافه کرده، در ماهیتابه را گذاشته و به مدت 30 دقیقه روی حرارت بگذارید بماند.
  7. گل­کم را بریزید و بگذارید 20-15 دقیقه بماند تا آب کاملاً تبخیر شود. وقتی آب تبخیر شد، 5 دقیقه­ی دیگر بگذارید روی حرارت بماند.
  8. از روی حرارت بردارید و آب لیمو را اضافه کنید.
  9. برای تهیه سس، روغن را در ماهیتابه کوچکی گرم کرده و چیلی قرمز خشک شده را اضافه کرده و سپس مخلوط خردل و دانه پیاز را افزوده و بگذارید تا رنگ سس تیره شود. سپس سس را روی مخلوط گوشت بریزید.
  10. با مابقی فلفل سبز و گشنیز تازه تزئین کرده و بلافاصله سرو کنید.

تعداد مشاهده (1924)       نظرات (0)

نظرات کاربران درباره مطلب "گوشت با گل کلم Cauliflower with Meat "


نظرتان را بیان کنید

نام:
پست الکترونیکی:
نظر:
کد بالا را در محل مربوطه وارد نمایید