Beef Kebabs (Kabobs)
مواد لازم برای 12-10 نفر:
3 قاشق غذاخوری Chana Dhaal (جایگزین: عدس قرمز)
450 گرم گوشت گوساله بی استخوان، خرد شده
1 قاشق چایخوری ریشه زنجبیل تازه، ریز خرد شده
1 قاشق چایخوری سیر تازه، له شده
1 قاشق چایخوری پودر چیلی
یک و نیم قاشق چایخوری نمک
یک و نیم قاشق چایخوری گراماسالا
3 عدد فلفل سبز
گشنیز تازه
1 عدد پیاز متوسط، خرد شده
300 میلی لیتر روغن
850 میلی لیتر آب
2 قاشق غذاخوری ماست
1 عدد تخم مرغ متوسط
برای تزئین:
پیاز حلقه شده
طرز تهیه:
- عدس را پاک کرده، بشوئید و بگذارید بپزد. سپس آن را داخل مخلوط کن ریخته تا بصورت پوره درآید.
- گوشت، زنجبیل، سیر، پودر چیلی، نمک و گراماسالا را داخل کاسه ای بریزید. 2 عدد فلفل سبز و نیمی از گشنیز و پیاز را اضافه کنید.
- 2 قاشق غذاخوری روغن را داخل ماهیتابه گرم کنید و محتویات فوق را داخل ماهیتابه بریزید. آب را اضافه کرده، در ماهیتابه را گذاشته و بگذارید 60-45 دقیقه روی حرارت بماند تا گوشت پخته شود. پس از پخته شدن، مخلوط گوشت را داخل مخلوط کن ریخته تا بصورت خمیر درآید.
- ماست، تخم مرغ، پوره عدس، باقیمانده فلفل سبز و گشنیز را داخل کاسه ای ریخته و با دست مخلوط کرده و به گوشت اضافه کنید. مخلوط گوشت را بصورت 12 عدد توپ گرد، در آورده و داخل دستتان پهن کنید.
- مابقی روغن را داخل ماهیتابه گرم کرده و توپ های پهن شده گوشت را داخل روغن سرخ کنید.
- با حلقه های پیاز و لیمو تزئین کرده و بلافاصله سرو کنید.
ترجمه شده توسط موسسه بین المللی هوریزان
تعداد مشاهده
(2133)
نظرات
(0)