گوشت بره بدون چربی با اسفناجLean Lamb Cooked in Spinach
مواد لازم برای 2 الی 4 نفر:
300 میلی لیتر روغن
2 عدد پیاز متوسط خلالی
مقداری گشنیز تازه
3 عدد فلفل سبز خرد شده
یک و نیم قاشق چایخوری زنجبیل تازه، ریز خرد شده
یک و نیم قاشق چایخوری سیر تازه، له شده
1 قاشق چایخوری پودر چیلی
نصف قاشق چایخوری زردچوبه
450 گرم گوشت بره، با استخوان یا بی استخوان
1 قاشق چایخوری نمک
1 کیلوگرم اسفناج تازه، شسته و خرد شده
700 میلی لیتر آب
فلفل قرمز خرد شده برای تزئین
طرز تهیه:
- روغن را در ماهیتابه گرم کرده و پیازها را سرخ می کنیم تا طلایی شوند.
- گشنیز و 2 عدد از فلفل سبزهای خرد شده را اضافه کرده و به مدت 5-3 دقیقه تفت می دهیم.
- حرارت را کم کرده و زنجبیل، سیر، پودر چیلی و زردچوبه را به مخلوط فوق اضافه کرده و هم میزنیم.
- گوشت را اضافه می کنیم و به مدت 5 دقیقه تفت میدهیم. نمک و اسفناج را میریزیم و 5-3 دقیقهی دیگر تفت میدهیم.
- آب را میریزیم، حرارت را کم می کنیم در قابلمه را گذاشته و میگذاریم 45 دقیقه بماند تا گوشت کاملاً پخته شود.
با فلفل قرمز خرد شده تزئین کرده و گرم سرو می کنیم.
تعداد مشاهده
(2237)
نظرات
(0)