Beef Khorma with Almonds
مواد لازم برای 6 نفر:
300 میلی لیتر روغن
3 عدد پیاز متوسط ریز خرد شده
1 کیلو گرم گوشت گوساله، بصورت مکعبی برش زده
یک و نیم قاشق چایخوری گراماسالا
یک و نیم قاشق چایخوری پودر گشنیز
یک و نیم قاشق چایخوری ریشه زنجبیل، ریز خرد شده
یک و نیم قاشق چایخوری سیر تازه له شده
1 قاشق چایخوری نمک
150 میلی لیتر ماست
2 عدد میخک
3عدد هل سبز
4 عدد دانه فلفل سیاه
600 میلی لیتر آب
برای تزئین:
6 عدد بادام پوست کنده، خرد شده
2 عدد فلفل سبز خرد شده
مقداری گشنیز تازه
طرز تهیه:
- روغن را داخل ماهیتابه ریخته و گرم کنید و پیاز را تفت دهید تا طلایی شود.
- گوشت را به پیاز اضافه کرده و 5 دقیقه دیگر تفت دهید.
- گراماسالا، زنجبیل، سیر، نمک و ماست را داخل کاسهای مخلوط کنید. بتدریج مخلوط گوشت و پیاز را داخل کاسه بریزید و همه مواد را با هم مخلوط کنید. مجداً محتویات را داخل ماهیتابه ریخته و به مدت 7-5 دقیقه تفت دهید تا رنگ مواد تقریباً قهوهای شود.
- میخک، هل سبز، و دانه های فلفل سیاه را اضافه کرده و سپس آب بریزید ، حرارت را کم کرده، در ماهیتابه را گذاشته و بگذارید 60-45 دقیقه روی شعله کم، بپزد. اگر آب تبخیر شد و هنوز گوشت نپخته، آب بیشتری بریزید و بگذارید روی حرارت بماند تا گوشت بپزد.
- قبل از سرو کردن، با بادام خرد شده و فلفل سبز و گشنیز تازه تزئین کنید و به همراه Chapatis (رجوع شود به رسپی Chapatis )، سرو کنید.
ترجمه شده توسط موسسه بین المللی هوریزان
تعداد مشاهده
(2795)
نظرات
(0)