کوفته گوشت با سسMeatballs in Sauce
مواد لازم برای 4 نفر:
450 گرم گوشت چرخکرده
1 قاشق چایخوری زنجبیل تازه له شده
1 قاشق چایخوری سیر تازه له شده
1 قاشق چایخوری گراماسالا
یک و نیم قاشق چایخوری دانه خشخاش
1 قاشق چایخوری نمک
نصف قاشق چایخوری پودر چیلی
1 عدد پیاز متوسط، ریز خرد شده
1 عدد فلفل سبز ریز خرد شده
گشنیز تازه
1 قاشق غذاخوری آرد نخود
150 میلی لیتر روغن
برای تهیه سس:
2 قاشق غذاخوری روغن
3 عدد پیاز متوسط ریز خرد شده
2 عدد چوب دارچین کوچک
2 عدد هل سیاه بزرگ
1 قاشق چایخوری زنجبیل تازه ریز خرد شده
1 قاشق چایخوری نمک
75 میلی لیتر ماست
150 میلی لیتر آب
برای تزئین:
گشنیز تازه ریز خرد شده
1 عدد فلفل قرمز ریز خرد شده
طرز تهیه:
- زنجبیل، سیر، گراماسالا، دانه خشخاش، نمک، پودر چیلی، پیاز، چیلی، گشنیز و آرد نخود را به گوشت اضافه کرده و با چنگال هم بزنید.
- از مخلوط گوشت کوفته های کوچک درست کنید و کنار بگذارید.
- برای تهیه سس، روغن را گرم کرده و پیاز را سرخ کنید. چوب دارچین و هل را ریخته، حرارت را کم کنید و 5 دقیقه تفت دهید. زنجبیل، سیر، نمک، ماست و آب را اضافه کرده و خوب هم بزنید.
- سس را داخل ظرف سرو ریخته و با گشنیز و فلفل تزئین کنید.
- کوفته ها را به مدت 10-8 دقیقه داخل روغن سرخ کنید.
- کوفته ها را به همراه سس و Chapatis (رجوع شود به دستور Chapatis )، سرو کنید.
تعداد مشاهده
(2088)
نظرات
(0)