Tandoori-Style Prawns (Shrimp)
مواد لازم برای 4 نفر:
12-10 عدد میگو بزرگ
100 گرم کره
1 قاشق چایخوری زنجبیل تازه، ریز خرد شده
1 قاشق چایخوری سیر تازه له شده
1 قاشق چایخوری پودر چیلی
نصف قاشق چایخوری نمک
1 قاشق چایخوری پودر گشنیز
1 قاشق چایخوری پودر زیره
گشنیز تازه، ریز خرد شده
چند قطره رنگ قرمز خوراکی
برای تزئین:
8 عدد برگ کاهو
- میگوهای تمیز و شسته شده را داخل ظرف نسوزی بریزید.
- کره در داخل ماهیتابه بزرگی آب کنید.
- زنجبیل، سیر، پودر چیلی، نمک، پودر گشنیز، پودر زیره، گشنیز تازه و رنگ خوراکی قرمز را به کره اضافه کرده و تمام مواد را خوب با هم مخلوط کنید.
- روی میگوها را از مخلوط فوق بمالید و آنها را به مدت 12-10 دقیقه داخل گریل قرار دهید. در این فاصله آنها را برگردانید.
- میگوها را روی برگهای کاهو قرار داده و با قاچها لیمو و فلفل سبز خرد شده تزئین کرده و سرو کنید.
تعداد مشاهده
(5052)
نظرات
(0)