میگو خشک
Dried Prawns (Shrimp)
مواد لازم برای 4 نفر:
200 گرم میگو خشک
2 عدد پیاز متوسط اسلایس شده
3 عدد فلفل سبز، ریز خرد شده
گشنیز تازه، ریز خرد شده
300 میلی لیتر روغن
یک و نیم قاشق چایخوری زنجبیل تازه، ریز خرد شده
یک و نیم قاشق چایخوری سیر تازه، له شده
مقداری زردچوبه
1 قاشق چایخوری نمک
1 قاشق چایخوری پودر چیلی برای تزئین
2 قاشق غذاخوری آب لیمو
طرز تهیه:
- میگوهای خشک را به مدت 2 ساعت داخل آب سرد قرار دهید. سپس آنها را دوبار زیر آب سرد بگیرید و آبکش کنید.
- 150 میلی لیتر از روغن را داخل ماهیتابه گرم کرده و 2 عدد فلفل سبز و نیمی از گشنیز تازه را داخل ماهیتابه ریخته و تفت دهید تا پیازها طلایی شوند.
- زنجبیل، سیر، زردچوبه، نمک و پودر چیلی را اضافه کرده و 2 دقیقه دیگر روی حرارت کم، تفت دهید و مواد را کنار بگذارید.
- مابقی روغن را داخل ماهیتابه دیگری گرم کرده و میگوها را داخل آن تفت دهید تا ترد شوند.
- میگوها را داخل ماهیتابه مخلوط پیاز و ادویه ها ریخته، ماهیتابه را روی حرارت گذاشته، آب لیمو را بریزید و 5-3 دقیقه مواد را تفت دهید
- با مقداری پودر چیلی تزئین کرده و به همراه Chapatis (رجوع شود به رسپی مربوطه) سرو کنید.
نکته آشپزی:
می توانید به جای میگو خشک، از 450 گرم میگوی تازه استفاده کنید.
ترجمه شده توسط موسسه هوریزان
تعداد مشاهده
(5277)
نظرات
(0)