Biryani Rice
مواد لازم:
روغن مایع
5-4 عدد موسیر بصورت ورقه های نازک
برنج باسماطی
3 قاشق غذاخوری روغن جامد
1 قاشق چای خوری دانه زیره
5 عدد هل
6-5 عدد میخک
1 عدد چوب دارچین
2 عدد برگ بو
3/1 فنجان کشمش سلطانی
3/1 فنجان بادام هندی( به دلخواه)
کمی زغفران
طرز تهیه:
- موسیرها را کمی تفت دهید تا تا طلایی رنگ شوند. کنار بگذارید.
- برنج را بشوئید و کنار بگذارید
- روغن جامد را داخل ماهیتابه گرم کرده سپس زیره، هل، میخک، پوب دارچین، برگ بو، کشمش و بادام هندی و کمی نمک، اضافه کنید و چند ثانیه تفت دهید. سپس برنج را بریزید و خوب مخلوط کنید تا برنج به روغن آغشته شود.
- 2 فنجان آب بریزید و بگذارید بچوشد. حرارت را کمی کنید و بگذارید مایع 15 دقیقه دیگر بچوشد. وقتی آب تبخیر شد، زعفران دم کشیده را روی برنج بریزید و دم کن قابلمه را گذاشته و اجازه دهید برنج دم بکشد.
موقع سرو، موسیر تفت داده شده را روی برنج بریزید.
تعداد مشاهده
(5009)
نظرات
(0)