23
آبان
1395
مولف:
/
دسته:
دسته بندی نشده
/
رتبه دهید:
پلوی هندی Indian Style Rice Recipe
مواد لازم:
2 فنجان برنج دانه بلند ترجیحاً باسماطی
8 فنجان آب
2 قاشق چای خوری نمک
2 عدد میخک
2 عدد هل نکوبیده
یک تکه چوب دارچین
3 قاشق غذاخوری روغن مایع
نصف قاشق چای خوری دانه خردل سیاه
نصف قاشق چای خوری دانه زیره
1/4 قاشق چای خوری برگ خشک فلفل قرمز(چیلی)
1 عدد پیاز متوسط خرد شده
3 حبه سیر خرد شده
1/4 قاشق چای خوری زردچوبه
طرز تهیه:
1. 8 لیوان آب را می گذاریم بجوشد سپس برنج را به همراه نمک، میخک، هل و دارچین می گذاریم به مدت 10 دقیقه بجوشد تا مغز پخت شود.
2. برنج را آبکش کرده و هل و دارچین و میخک را خارج کنین.
3. داخل قابلمه ای که می خواهین برنج را دم کنین کمی روغن بریزید و زیره، دانه خردل و برگ های چیلی را تفت دهید تا دانه های خرده مثل ذرت بو داده بترکن. سپس پیاز را اضافه کنید و 7-5 دقیقه تفت دهید تا پیازها طلایی شوند
4. سیر را اضافه کرده و 3-2 دقیقه دیگر نیز تفت دهید.
5. حالا برنج را داخل قابلمه بریزید خوب مخلوط کنید زردچوبه روی آن بپاشید مجدداً خوب مخلوط کنید و بگذارید 4-3 دقیقه دم بکشد.
ترجمه شده توسط موسسه بین المللی هوریزان
تعداد مشاهده
(4137)
نظرات
(0)