Chicken Khorma
مواد لازم برای 4 الی 6 نفر:
یک و نیم قاشق چایخوری زنجبیل تازه، ریز خرد شده
یک و نیم قاشق چایخوری سیر تازه له شده
2 قاشق چایخوری گراماسالا
1 قاشق چایخوری پودر چیلی
1 قاشق چایخوری نمک
1 قاشق چایخوری زیره سیاه
3 عدد هل سبز، پوست گرفته، خرد شده
1 قاشق چایخوری پودر گشنیز
1 قاشق چایخوری پودر بادام
150 میلی لیتر ماست
7 عدد سینه مرغ بدون پوست
300 میلی لیتر روغن
2 عدد پیاز متوسط اسلایس شده
150 میلی لیتر آب
گشنیز تازه
فلفل سبز خرد شده
برنج پخته برای سرو
طرز تهیه:
- زنجبیل، سیر، گراماسالا، پودر چیلی، نمک، زیره سیاه، هل سبز، پودر گشنیز و پودر بادام را با ماست مخلوط کنید.
- مخلوط فوق را روی مرغها بمالید و کنار بگذارید.
- روغن را داخل ماهیتابه بزرگی گرم کرده و پیازها را داخل ان سرخ کنید تا طلایی شوند.
- مرغها را داخل ماهیتابه ریخته و 7-5 دقیقه تفت دهید.
- آب را بریزید، در ماهیتابه را گذاشته و بگذارید 25-20 دقیقه روی حرارت بماند.
- گشنیز و فلفل سبز را اضافه کرده و 10 دقیقه دیگر بگذارید بپزد. هر از گاهی هم بزنید.
- به همراه برنج پخته شده، سرو کنید.
تعداد مشاهده
(4924)
نظرات
(0)