Tandoori-Style Chicken
مواد لازم برای 4 نفر:
8 عدد ران مرغ پوست گرفته
150 میلی لیتر ماست
یک و نیم قاشق چایخوری زنجبیل تازه، ریز خرد شده
یک و نیم قاشق چایخوری سیر تازه له شده
1 قاشق چایخوری پودر چیلی
2 قاشق چایخوری پودر زیره
2 قاشق چایخوری پودر گشنیز
1 قاشق چایخوری نمک
نصف قاشق چایخوری رنگ قرمز خوراکی
1 قاشق غذاخوری پوره تمبرهندی
150 میلی لیتر آب
150 میلی لیتر روغن
برگ کاهو برای سرو
برای تزئین:
حلقه های پیاز
اسلایس های گوجه فرنگی
قاچهای لیمو
طرز تهیه:
- هرکدام از رانهای مرغ را 2 یا 3 چاک بزنید.
- ماست را درکاسهای ریخته، زنجبیل، سیر، پودر چیلی، پودر زیره، پودر گشنیز، نمک و رنگ خوراکی را اضافه کرده و مواد را خوب با هم مخلوط کنید.
- رانهای مرغ را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید تا رانها به مواد کاملاً آغشته شوند. سپس به مدت 3 ساعت درون یخچال قرار دهید.
- در کاسهای دیگر پوره تمبرهندی را با آب مخلوط کرده و مرغ ها را به داخل این کاسه منتقل کنید. خوب مخلوط کرده و 3 ساعت دیگر درون یخچال قرار دهید.
- پس از این مدت، مرغها را داخل ظرف نسوزی قرار داده، و روی آنها روغن بمالید و به مدت 35-30 دقیقه گریل کنید. در این فاصله مرغها را برگردانید و مجدداً طرف دیگر را نیز روغن بمالید.
- کف ظرف مورد نظر را کاهو قرار داده و رانها را روی آن قرار دهید و با حلقه های پیاز، گوجه فرنگی و لیمو تزئین کرده و سرو کنید.
نکته آشپزی:
این غذا به همراه Naan Bread, Mint Raita ( رجوع شود به رسپی های مربوطه)، کامل می شود.
تعداد مشاهده
(4858)
نظرات
(0)