Spicy Roast Chicken
مواد لازم برای 4 نفر:
50 گرم پودر بادام
50 گرم نارگیل رنده شده
150 میلی لیتر روغن
1 عدد پیاز متوسط، ریز خرد شده
1 قاشق چایخوری زنجبیل تازه، ریز خرد شده
1 قاشق چایخوری سیر تازه له شده
1 قاشق چایخوری پودر چیلی
یک و نیم قاشق چایخوری گراماسالا
1 قاشق چایخوری نمک
150 میلی لیتر ماست
4 عدد ران مرغ کامل، بدون پوست
برگ کاهو برای سرو
گشنیز و لیمو برای تزئین
طرز تهیه:
- پودر بادام و نارگیل را داخل ماهیتابه تفت داده و کنار بگذارید.
- روغن را داخل ماهیتابه گرم کرده و پیازها را سرخ کنید.
- زنجبیل، سیر، پودر چیلی، نمک را داخل کاسه ای ریخته مخلوط کنید و سپس ماست را بریزید و پس از آن پودر بادام و نارگیل را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
- پیازهای سرخ شده را به مخلوط بالا اضافه کرده و کنار بگذارید.
- رانهای مرغ را داخل ظرف نسوزی قرار داده و مخلوط بالا را روی آنها بریزید.
- ظرف را داخل فری که از قبل و با درجه حرارت 160 سانتی گراد یا 425 فارنهایت یا درجه 3، گرم کردهاید، به مدت 45-35 دقیقه قرار دهید تا مرغها کاملاً بپزند.
- با گشنیز و لیمو تزئین کرده و به همراه سالاد، سرو کنید.
نکته آشپزی:
اگر تمایل دارید غذا طعم تندتری داشته باشد، مقدار پودر چیلی و گراماسالا را بیشتر کنید.
تعداد مشاهده
(5122)
نظرات
(0)