Chicken Jalfrezi
مواد لازم برای 4 نفر:
1 قاشق چایخوری روغن خردل
2 قاشق غذاخوری روغن مایع
1 عدد پیاز بزرگ، ریز خرد شده
1 حبه سیر رنده شده
1 قاشق غذاخوری پوره گوجه فرنگی(رب)
2 عدد گوجه فرنگی بدون پوست، خرد شده
1 قاشق چایخوری زردچوبه
نصف قاشق چایخوری پودر زیره
نصف قاشق چایخوری پودر گشنیز
نصف قاشق چایخوری پودر چیلی
نصف قاشق چایخوری گراماسالا
1 قاشق چایخوری سرکه شراب قرمز
1 عدد فلفل قرمز دلمه ای کوچک، خرد شده
125 گرم باقالی
500 گرم سینه مرغ پخته شده، بصورت برشهای کوچک
نمک
گشنیز برای تزئین
طرز تهیه:
- روغن خردل را داخل ماهیتابه ریخته، حرارت را به مدت 1 دقیقه زیاد کنید تا روغن شروع به دود کردن کند. روغن مایع را اضافه کرده، حرارت را کم کنید و پیاز و سیر را تفت دهید تا طلایی شوند.
- پوره گوجه فرنگی، گوجه فرنگی خرد شده، پودر گشنیز، پودر چیلی، گراماسالا و سرکه شراب قرمز را داخل ماهیتابه ریخته، هم بزنید تا عطر مواد بلند شود.
- فلفل دلمه ای قرمز و باقالی را اضافه کرده، 2 دقیقه تفت دهید تا فلفلها نرم شوند. سپس روی مرغها ریخته و نمک به ان بزنید. بگذارید 8-6 دقیقه روی حرارت بماند تا باقالیها نرم شوند.
- با گشنیز تزئین کرده و سرو کنید.
نکته آشپزی:
می توانید از گوشت بوقلمون، اردک یا بلدرچین که از غذای قبلیتان باقیمانده، استفاده کنید. همچنین می توانید از کدو، سیب زمینی و بروکلی نیز در این غذا استفاده کنید.
تعداد مشاهده
(4952)
نظرات
(0)