Bengali-Style Fish
مواد لازم برای 4 الی 6 نفر:
1 قاشق چایخوری زردچوبه
1 قاشق چایخوری نمک
1 کیلو گرم فیله ماهی cod ، بدون پوست و برش زده شده
6 قاشق غذاخوری روغن ذرت
4 عدد فلفل سبز
1 قاشق چایخوری زنجبیل تازه ریز خرد شده
1 قاشق چایخوری سیر تازه له شده
2 عدد پیاز متوسط، ریز خرد شده
2 عدد گوجه فرنگی، ریز خرد شده
6 قاشق غذاخوری روغن خردل
450 میلی لیتر آب
گشنیز تازه خرد شده برای تزئین
طرز تهیه:
- زردچوبه و نمک را داخل کاسه کوچکی با هم مخلوط کنید.
- مخلوط فوق را روی ماهیها بریزید.
- روغن را داخل ماهیتابه گرم کرده و ماهیها را داخل ان سرخ کرده تا رنگشان زرد کمرنگ شود. ماهیها را کنار بگذارید.
- فلفل سبز، زنجبیل، سیر، پیاز، گوجه فرنگی و روغن خردل را داخل هاون ریخته، خوب بکوبید تا شکل خمیر شوند.
- خمیر را داخل ماهیتابه ریخته، تفت دهید تا به رنگ قهوهای طلایی در آید.سپس ماهیها را داخل این خمیر بیاندازید. مراقب باشید ماهیها خرد نشوند.
- مجدداً ماهیتابه را روی حرارت گذاشته، آب بریزید و بگذارید 20-10 دقیقه روی حرارت بپزد.
- با گشنیز تزئین کرده و سرو کنید.
تعداد مشاهده
(4799)
نظرات
(0)